COACHING VOOR INDIVIDUEN

Leer jezelf een nieuwe weg

 

Een  unieke reis van Mentale en Fysieke ontwikkeling

Meer ontspanning, meer daadkracht, meer inzicht, meer geluk en dus meer vitaliteit. Zomaar wat mogelijke persoonlijke doelstellingen. Maar wanneer ga je daadwerkelijke actie ondernemen om deze doelen te bewerkstelligen?

De training

Onze trajecten bestaan grofweg uit 3 hoofdonderdelen waarin we elke keer weer een deel van onszelf ontdekken en waarin we wellicht steeds enthousiaster worden op zoek naar een nieuwe weg om ons einddoel te behalen: Geluk en Vitaliteit. 

Inzicht 

Jarenlang herhalen we dezelfde patronen in ons leven. Jarenlang maken we onbewust en soms bewust dezelfde keuzes. We doen wellicht andere dingen maar de onderliggende keuzelaag is hetzelfde. Vaak hebben we hier hele goede redenen voor, alleen vandaag de dag kost het meer dan dat het oplevert! We willen wel veranderen. Samen kijken we naar de onderliggende laag, die prachtige en pijnlijke laag waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Aandacht en respect voor alle keuzes die al gemaakt zijn is hier onze werkwijze. 

Loslaten

Als we eenmaal die patronen hebben ontdekt gaan we samen oefenen om die patronen soms los te laten. Verandering begint bij loslaten en als we bereid zijn de handen te openen kunnen we daadwerkelijk pas ruimte maken voor nieuwe patronen. Dit is een hele spannende, mooie reis!

Vastpakken

Nu wordt het tijd om samen nieuwe patronen en wegen te gaan ontdekken en dat we die gaan uit proberen. We gaan kijken wat dit jou oplevert! De kracht die in een ieder zit om dingen anders te doen is een van de sterkte en mooiste krachten om te gebruiken. Hier leggen we de nieuwe patronen ook aan ankers zodat ze niet snel zullen vervliegen maar je echt gebruik maakt van jouw krachten op de lange termijn. 

MITCH VAN DER DRIFT

Mitch van der Drift is 28 jaar geleden geboren in Leiden. Mitch is de eigenaar van Drift Power Sports, Het bedrijf richt zich op personal coaching door middel van beweging. Door de bewegingen te koppelen aan de mentale bewegingen van mensen wordt een schouwspel gecreëerd waarin klanten inzichten op doen hoe zij zich door het dagelijks leven bewegen door middel van vastgelegde patronen. Hij heeft de missie mensen te raken op een diepere laag en hier de verandering in te zetten op een gelukkiger, efficiënter leven. 

In de afgelopen jaren zijn bekende bedrijven en bekende Nederlanders getraind door Mitch. 

Mitch is docent aan de HBO opleiding beweegcoach van Sonnevelt opleidingen waar hij zijn kennis over beweging lichamelijk en fysiek deelt. 

Vanaf 2008 heeft hij ervaring opgedaan en opleidingen gevolgd in de business, sport en coach branche. 

'Ont-wikkeling is een levenslang proces. Ik ga geen mooi weer spelen. Het leven geeft ons uitdagingen. Ook ik heb de nodige uitdagingen gehad. De zoektocht naar beter, gelukkiger, minder stress...Het blijft er altijd. En met het omarmen hiervan kom ik elke keer een stap verder. Ik hou van samen, ik hou van zoeken en overwinnen. Ik hou van verrassen en verwondering.. Elke keer weer opnieuw'

Praktische informatie

Duur

Uiteraard is dit afhankelijk van de individuele klant. Wij bieden een begin traject van 5 sessies aan. Hierna is het natuurlijk altijd mogelijk het traject te verlengen. 

Locatie

wij werken in onze afgesloten trainingszaal in Leiden. Hier kunnen gesprekken plaats vinden maar er kan ook fysiek gewerkt worden. Daarnaast maken we regelmatig gebruik van de zee lucht bij ons om de hoek! 

 

Kosten

Vraag een offerte aan via onze website. 

© 2018 by Emmely Pardon, nomercy-media.com