Achtergrond Mitch site.jpg

DPS PERSONAL TRAINING & COACHING

Het gevoel van ergens binnen komen en je meer dan welkom voelen. Je zelfs speciaal voelen en merken dat er oprechte aandacht voor jou is. Ergens binnen komen waar ruimte is en waar mensen met een positieve mind rondlopen. Dat is Drift Power Sports.

Wij hebben passie voor ons vak en het is veel meer dan alleen trainen. Wij helpen mensen vitaler, gelukkiger en krachtiger te leven. Dat is onze missie en ons leven!

 

Bij ons geen moeilijk gedoe, maar oprecht, eerlijk en met heel ons hart. Voor iedereen is plek en tijd. Altijd samen en altijd vooruit kijken. Bij ons geen 'kijk mij eens sfeer', maar respect voor een ieder die investeert in en werkt aan zichzelf. Als je  bij ons aan jezelf komt werken, zul je altijd positief aangemoedigd worden. Door de trainers, maar ook door andere Drift Power Sports leden die allemaal juist voor die sfeer komen. Met en voor elkaar!

 

Soms een schouder, soms een schop onder de kont. Bij ons maakt het uit wie je bent en kijken we naar de positieve kanten. We kunnen lief zijn maar ook netjes confronterend. Wij zijn je stok achter de deur en je steun als het even tegen zit. 

Vaak zien we na korte tijd al grote veranderingen.

 

Kom het gerust eens vragen aan een van onze leden. Wij werken fysiek en mentaal met onze klanten.

Onze specialisaties liggen in afslanken, conditionele trainingen, functioneel trainen,

sportspecifiek trainen en mentale coaching!

 

Wij staan klaar om jou te ontvangen in onze privé gym.

Bezoek ons ook op facebook of bekijk onze video onze DPS!

  • Facebook
  • Vimeo Social Icon
 

De coaches

Het leven van de coaches van Drift Power Sports staat in het teken van vitaliteit.

Beweging, voeding en mindset zijn drie belangrijke factoren waar wij dagelijks mee bezig zijn. Constant kijken we in de spiegel als het gaat om onze eigen vitaliteit en regelmatig hebben we teambesprekingen waarin we onze gezondheid en onze doelen bekijken en met elkaar bespreken.

 

Met regelmaat volgen we zelf opleidingen, trainingen om onszelf te ontwikkelen maar nog vaker delen we onze kennis met onze klanten, organisaties en opleiders.

 

Ons team heeft een breed veld van kennis en kunde. Ons team bestaat uit personal trainers die allemaal hun eigen specialisme hebben zoals conditie en kracht training, blessure preventie en blessure behandeling, Stretching en yoga, afslanken en aankomen,  mentale coaching en ontspanning, stress en burn-out begeleiding en natuurlijk het belangrijkste, een feestje maken van elke training!

MITCH VAN DER DRIFT

 

Mitch van der Drift heeft al sinds zijn 18e een fascinatie voor vitaliteit. Zijn leven staat voor een groot gedeelte in het teken van het onderzoeken, ontdekken en het onderwijzen van alles wat met vitaliteit te maken heeft. Het is zijn levenswerk en juist daarom is hij Drift Power Sports en Op Drift Coaching begonnen!

                                                                              

De afgelopen jaren heeft hij zich ingezet als eigenaar van Drift Power Sports, Op Drift Coaching en werkt samen of is als gastdocent actief bij Sonnevelt Opleiders, Leiderschapsbureau de Baak, Neyenrode universiteit, de Leidse universiteit of andere instanties die hoog inzetten op vitaliteit.

'Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik dit geweldige werk elke dag mag uitvoeren. Vitaliteit is een begrip waar we elke dag zelf vorm aan mogen geven. Lekker in je vel zitten, slank zijn, ontspannen zijn, voor een ieder kan het een andere lading hebben. Met heel mijn hart en al mijn enthousiasme zal ik met jou mee kijken en proberen bij jou een levenslange verandering teweeg te brengen, welke je in lengte van dagen met je mee kan nemen!'

foto mitch.jpeg
josh.jpeg

Josh milane

 

Sinds 2018 afgestudeerd, maar sinds 2017 al een betrouwbare coach in het DPS team. Josh is in 2016 begonnen als fitnessinstructeur en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als personal coach.

 

Voor Josh is effectief en met plezier trainen is een must, beweging is namelijk niet alleen een hobby, maar  met name een lifestyle. Wat begint met soms hard, soms gedoseerd trainen wordt afgesloten met rust en een luisterend oor. Samen timmeren aan de weg is namelijk dé manier om van A naar Z te komen.

 

Met zijn uitgebreide kennis van het menselijk lichaam is Josh een geweldige performance trainer en in staat te werken met blessures of blessure preventie. Resultaat is het doel en dat zul je merken!
 

'Trainen en voeding is voor mij een lifestyle geworden, waar in mijn ogen ieder individu een balans in kan vinden. Er is geen beter gevoel dan jou zien veranderen in een sporter en samen doelen behalen met de nadruk op samen. Sporten gaat namelijk niet alleen maar om hard werken, maar ook om je verhaal kwijt kunnen en je gedachtes ergens anders op richten dan de dagelijkse bezigheden. Elke dag een stapje beter is mijn visie.. Take a single step every day, and you will pass a mile before you know it.'

ilker kurt

 

Hij heeft een grote passie voor bewegen en gezondheid. Ilker is al sinds zijn 16e bezig met training, gezondheid en coaching, en probeert zijn doelgroepen continu te verbreden. Van kleuters in de gymles, tieners op het trainingsveld of volwassenen in onze trainingsruimte, van alle mensen valt wat te leren en Ilker leert zijn doelgroepen veel! Ilker heeft de kwaliteit om jou de technieken tot in de puntjes te leren, zodat de beste resultaten behaald worden!

 

Buiten zijn trainings- en coach ervaringen is Ilker onze voedingsspecialist. Hij begeleidt onze klanten bij het behalen van hun doelen omtrent voeding en leefstijl. Hierbij zijn er maandelijkse check-ups waarbij de lichaamssamenstelling (gezien vetpercentage, spiermassa, BMI en nog veel meer) gemeten en bijgehouden wordt. Hieruit wordt er samen een gepersonaliseerd plan samengesteld om deze doelen ook daadwerkelijk te behalen.

Strevend naar progressie en duidelijke doelen, maar bovenal zelfzekerheid en een goed gevoel van binnen. 

 

'Een gezonde geest in een gezond lichaam.'

20181005-Par-pa-fotografie-Drift-Power-S

Petra Blote

 

Ruime ervaring in de sport en de laatste jaren actief aan de slag om deze enorme passie over te brengen. Bij Petra krijg je discipline, kracht en een warm hart om jou te begeleiden. Petra is zelf een geweldig voorbeeld voor vele vrouwen. Moeder van twee kinderen en super fit en goed in shape!

Zij traint zelf met grote regelmaat en haar streven is dan ook om dit enthousiasme over te brengen op haar klanten. Haar kennis over voeding, probleemgebieden zoals de buik, billen en benen en haar persoonlijke benadering maken haar tot een geliefde trainer in Leiden en omstreken.

'Ik sta te springen om met jou aan de slag te gaan. Samen kijken we wat nodig is om jouw doelen te behalen, opgeven is echt geen optie. Ik leer jou vol te houden en discipline op te brengen.'

Habtamu Franke

 

Habtamu leeft voor de sport en mensen naar hun doelen helpen is wat hij het liefste doet! Hij is het type dat ontzettend doelgericht werkt. Als je je doelen met hem bespreekt, geeft hij jou zijn volle 100% aandacht welke jij nodig hebt om je doelen te kunnen realiseren. De energie waarmee hij jou training geeft zal jou zeker motiveren om door te zetten.

Hij wilt je graag laten zien dat sporten zowel fysiek als mentaal is.

Trainen is vallen en opstaan, het gaat niet altijd zoals jij wilt dat het gaat. Alleen jouw reacties op tegenslagen bepalen wel of jij je doelen gaat halen of er afstand van neemt. In deze situaties weet hij je te motiveren om de draad weer op te pakken.

Zelf heeft Habtamu zijn Sport en bewegen diploma behaald en daarnaast nog vele certificaten behaald gericht op personal training, voeding en coaching. Hij blijft zichzelf elke dag ontwikkelen om jullie nog meer van dienst te kunnen zijn.

 

Zeg mij wat jij wilt en we zorgen samen voor het resultaat!

 

‘Werk aan je dromen, dromen werkt niet.’

habtamu.jpeg
foto team.jpeg
 

Trainingsaanbod

Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. We werken dan ook individueel of met small group training.  Daarnaast staat vitaliteit bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij naast onze trainingen ook met jouw mentale gezondheid en voedingspatroon.

De personal trainingen zijn bij ons ook te boeken als duo lessen. Zo kun je de personal trainingen voordeliger maken. Je deelt jouw personal training dan met iemand anders.

De small group trainingen zijn dagelijks meerdere malen per dag te plannen. Als je bij ons komt trainen boekt één van onze trainers de lessen met jou. Vaste momenten zijn een optie, maar een wisselend rooster ook!

Als je bij ons komt werken aan jezelf, betekent dat in ieder geval duidelijke doelen stellen en jezelf vitaler voelen!

 

Wat kun je verwachten?

Sporten staat vaak parallel aan het dagelijks leven. Hoe jij omgaat met sport zegt vaak iets over het leven in het algemeen. Vaak zien wij dan ook een verandering die groter is dan alleen die paar kilo's minder.

Juist daarom vindt Drift Power Sports dat we met de nodige aandacht en passie jou moeten begeleiden bij het sporten. 

 

Wij houden ervan jou te verrassen. Veel van onze klanten staan versteld dat het sporten leuker is dan zij dachten. We passen de manier van bewegen aan jou aan, hebben aandacht voor jou persoonlijk en maken het bij ons in de gym altijd gezellig. Serieus en professioneel, en vriendelijk en hartelijk gaan bij ons hand in hand. 

Het eerste contact is altijd een leuk moment. We maken kennis met elkaar en doen een eerste training.

Wij bespreken met elkaar wat de mogelijkheden zijn en wat een goede manier is om nu eens echt dat sporten vol te houden.

 

We stellen de juiste trainer of trainster aan jou voor en daarna is het aan jou. Jij kiest of je ervoor wilt gaan. Zo niet, dan ben je later altijd nog welkom en hoef je geen naar gevoel te hebben.

Het belangrijkste is dat jij je fijn voelt bij ons! Altijd welkom, maar op jouw tijd. 

 
Achtergrond site push up.jpg

Onze ervaring

In de afgelopen jaren hebben wij met onze trainers vele mensen mogen verwelkomen. Met vrijwel iedereen hebben we nog contact of werken nog steeds aan zichzelf bij ons. Wij vinden kwaliteit enorm belangrijk, dat betekent dat wij niet stoppen voordat het doel behaald is. Wij durven te zeggen, voor ons is vrijwel alles mogelijk! 

​'Put your heart, mind, and soul into even your smallest acts. This is the secret of succes'

onze klanten

'Bij DPS heb ik het gevoel van thuis komen. De wel bekende "drempel"... Die ligt er bij DPS niet. Iedereen is welkom en dat voel ik ook zo'.

- Monique Sloos

'Toen ik begon met sporten bij DPS was Mitch de enige trainer; kundig, professioneel, vriendelijk, enthousiast, iemand die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Nu jaren later is DPS groter geworden en zijn er trainers bijgekomen. De trainers zijn enthousiast, hebben plezier in hun werk en hebben onwijs veel kennis in huis. Ze halen zowel fysiek als mentaal het uiterste naar boven en zorgen dat je altijd met een voldaan gevoel (en rood hoofd) naar huis gaat.'

- Kelly van der Meij

'Toen stond de intelligente lockdown voor de deur. Alle structuur viel weg en met mooi weer stilzitten in de tuin is het snel makkelijk uit je patroon te vallen. Na twee weken was ik het zat en begon opnieuw strak intermittent fasting te volgen. Gelukkig mocht ik ook weer buiten trainen. Samen met hardlopen werkte dit als een trein. De kilo's en broeksmaten vlogen er af en het trainen onder begeleiding van DPS - Josh - zorgt dat ik het vol hou. De afgelopen decembermaand inclusief nieuwe lockdown hielp natuurlijk niet. Maar mijn eerste 21km ooit heb ik in november 2020 kunnen afvinken! Op naar volgende mijlpalen. Dank DPS, zowel binnen, buiten en digitaal!'

- Ramon

'Wat waren we blij om onze sportmaatjes en trainers weer real-life te ontmoeten en samen buiten te trainen na de intelligente lockdown. Het DPS-familiegevoel bleek voor ons minstens zo belangrijk als het sporten zelf te zijn. We voelen ons er jonger, fitter en sterker door! We hebben dan ook nog geen dag spijt dat we ruim 4,5 jaar geleden, na een oproep op Facebook om kennis te komen maken met HIIT workout, hebben gereageerd en met Mitchel aan de slag zijn gegaan. Door zijn persoonlijke aanpak zijn we energieker dan ooit en denken we er niet aan hier ooit mee te stoppen. We gunnen iedereen zo'n sportieve uitdaging, het plezier en de gezelligheid. Kortom, DPS is een aanrader!'

- Petra & Alex

'Nu na 5 maanden ben ik ruim 16 kg afgevallen en voel ik me fitter en energieker dan ooit. Velen malen dank aan het hele DPS team maar in het bijzonder aan Habtamu. Door zijn begeleiding voel ik me een ander mens. Als je gaat sporten bij DPS kom je terecht in een warm bad waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Ook op het mentale vlak ben je daar op het goede adres. Ik kan DPS aan iedereen aanraden.'

- Ferry

Contact

Heeft u interesse in ons trainingsaanbod of heeft u vragen/opmerkingen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen of appen naar 06 24 64 52 59.

Als u twijfelt, bel gerust!

Ook een email sturen mag naar info@driftpowersports.nl

Bericht ontvangen!

 
Photo 2
foto team
IMG_2003
IMG_3414
IMG_2005
IMG_2077
IMG_3427
IMG_3099
IMG_3090
IMG_3035
IMG_2914
IMG_2686
IMG_2789
IMG_2613
IMG_1952
IMG_0896
IMG_1235
IMG_1860
IMG_0538