top of page
Personal training Leiden

TRAININGS
AANBOD

Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal

Personal training in Leiden

Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. We werken dan ook individueel of met small group training. Daarnaast staat vitaliteit bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij naast onze trainingen ook met jouw mentale gezondheid en voedingspatroon.

Personal trainingen Leiden

De perfecte manier om aan je doelen te werken, één op één met onze personal trainer! De personal trainingen zijn bij ons ook te boeken als duo lessen. Zo kun je de personal trainingen voordeliger maken. Je deelt jouw personal trainer dan met iemand anders.

Small group training Leiden

Ideaal als je je energie haalt uit samen trainen! Ook deze lessen hebben een persoonlijke sfeer! De small group trainingen zijn dagelijks meerdere malen per dag te plannen. Als je bij ons komt trainen boekt één van onze personal trainers de lessen met jou. Vaste momenten zijn een optie, maar een wisselend rooster ook!

Mentale coaching Leiden

Zeer geschikt om beter in je vel te komen. Onze coaches zijn ook gespecialiseerd in het coachen op gedragsverandering. We kijken met jou naar vastgelopen patronen en hoe we deze weer tot beweging kunnen krijgen!

 

Als je bij ons komt werken aan jezelf, betekent dat in ieder geval duidelijke doelen stellen en jezelf vitaler voelen! Jouw personal trainer in leiden vind je bij Drift Power Sports

Personal training Leiden

Small group training van een Personal trainer

Mentaal in vorm met onze mental coach

Huidige analyse
bij Personal Trai

Coaching voor individuen

Trainingen
Onze coaches

De Coaches

Het leven van de coaches en personal trainers van Drift Power Sports staat in het teken van vitaliteit.

Beweging, voeding en mindset zijn drie belangrijke factoren waar wij dagelijks mee bezig zijn. Constant kijken we in de spiegel als het gaat om onze eigen vitaliteit en regelmatig hebben we teambesprekingen waarin we onze gezondheid en onze doelen bekijken en met elkaar bespreken.

 

Met regelmaat volgen we zelf opleidingen, trainingen om onszelf te ontwikkelen maar nog vaker delen we onze kennis met onze klanten, organisaties en opleiders.

Sporten Leiden

Ons team heeft een breed veld van kennis en kunde. Ons team bestaat uit personal trainers die allemaal hun eigen specialisme hebben zoals conditie en kracht training, blessure preventie en blessure behandeling, Stretching en yoga, afslanken en aankomen,  mentale coaching en ontspanning, stress en burn-out begeleiding en natuurlijk het belangrijkste, een feestje maken van elke training!

Mitch

Mitch van der Drift heeft al sinds zijn 18e een fascinatie voor vitaliteit. Zijn leven staat voor een groot gedeelte in het teken van het onderzoeken, ontdekken en het onderwijzen van alles wat met vitaliteit te maken heeft. Het is zijn levenswerk en juist daarom is hij Drift Power Sports en Op Drift Coaching begonnen!

                                                                              

Drift Power Sports is een initiatief van Mitch, maar inmiddels is het een samenwerking van verschillende trainers. Iedereen werkt met zijn eigen klanten en daarmee is de kwaliteit voor jou als klant nog beter geworden!

'Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik nog steeds betrokken ben bij het initatief wat ik ooit gestart ben. Vitaliteit is een begrip waar we elke dag zelf vorm aan mogen geven. Lekker in je vel zitten, slank zijn, ontspannen zijn, voor een ieder kan het een andere lading hebben. Vandaag de dag met verschillende collega's met allemaal hun eigen kennis en kunde, dat maakt Drift Power Sports nog steeds een plek waar ik graag ben!

Personal trainer Leiden
Personal trainer Leiden

Lisa

Lisa is sinds 2013 afgestudeerd aan de dansacademie Lucia Mathas. Ze is haar hele leven al bezig geweest met beweging. In de loop der jaren is daar het mentale aspect bijgekomen. Ze heeft onder andere de beweegcoach opleiding gevolgd bij Sonnevelt. Tijdens deze opleiding heeft ze geleerd het mentale met het fysieke te verbinden.

Vanwege haar achtergrond als professioneel danseres en haar coach opleiding is zij in staat mensen fysiek en mentaal naar hun doelen te begeleiden.

Lisa is altijd op zoek naar verbinding en contact en probeert aan te sluiten bij de wensen en behoefte van jou als klant. Het gevoel wat zij krijgt als ze mensen kan helpen tijdens hun fysieke en mentale uitdagingen is een enorme drijfveer.

''Elke stap die je neemt is er één en ik zou mij vereerd voelen als ik jou daarin mag ondersteunen. Samen werken we aan een fysiek en mentale topvorm''!

Iker

Hij heeft een grote passie voor bewegen en gezondheid. Ilker is al sinds zijn 16e bezig met training, gezondheid en coaching, en probeert zijn doelgroepen continu te verbreden. Van kleuters in de gymles, tieners op het trainingsveld of volwassenen in onze trainingsruimte, van alle mensen valt wat te leren en Ilker leert zijn doelgroepen veel! Ilker heeft de kwaliteit om jou de technieken tot in de puntjes te leren, zodat de beste resultaten behaald worden!

 

Buiten zijn trainings- en coach ervaringen is Ilker onze voedingsspecialist. Hij begeleidt onze klanten bij het behalen van hun doelen omtrent voeding en leefstijl. Hierbij zijn er maandelijkse check-ups waarbij de lichaamssamenstelling (gezien vetpercentage, spiermassa, BMI en nog veel meer) gemeten en bijgehouden wordt. Hieruit wordt er samen een gepersonaliseerd plan samengesteld om deze doelen ook daadwerkelijk te behalen.

Strevend naar progressie en duidelijke doelen, maar bovenal zelfzekerheid en een goed gevoel van binnen. 

 

'Een gezonde geest in een gezond lichaam.'

Personal trainer Leiden
Personal trainer Leiden

Petra

Ruime ervaring in de sport en de laatste jaren actief aan de slag om deze enorme passie over te brengen. Bij Petra krijg je discipline, kracht en een warm hart om jou te begeleiden. Petra is zelf een geweldig voorbeeld voor vele vrouwen. Moeder van twee kinderen en super fit en goed in shape!

Zij traint zelf met grote regelmaat en haar streven is dan ook om dit enthousiasme over te brengen op haar klanten. Haar kennis over voeding, probleemgebieden zoals de buik, billen en benen en haar persoonlijke benadering maken haar tot een geliefde trainer in Leiden en omstreken.

'Ik sta te springen om met jou aan de slag te gaan. Samen kijken we wat nodig is om jouw doelen te behalen, opgeven is echt geen optie. Ik leer jou vol te houden en discipline op te brengen.'

Steven

Na een periode van bijna 6 jaar als fitnessinstructeur gewerkt te hebben merkte steven dat hij het persoonlijke miste! Hij wil altijd oprechte aandacht hebben voor zijn klanten en op maat werken. Steven is een optimist puur sang! Jouw portie energie kun je bij hem vinden.  

Samenwerken en plezier maken tijdens de training vind ik ontzettend belangrijk, lachen is gezond en ik combineer dat graag met trainen. 
Ik kan je helpen met krachttraining, conditietraining of je helpen in het sportspecifieke gedeelte. 
Je frustratie kan en mag je er bij mij altijd uitgooien. Niks is lekkerder dan na een lange dag of week werken even helemaal los te gaan in de training. 
Met een voldaan gevoel naar huis en vol goede moed klaar zijn voor de volgende dag!

Personal trainer Leiden
Personal trainer Leiden

Ali

American football, fitness, crossfit. Ali kent tal van sporten en is er heel bedreven in. Hij sport zelf op een hoog niveau en weet wat het vraagt om resultaten te boeken. Hij is een trainer die heel goed let op techniek, houding en is super goed in het stellen van doelen en daarna toe werken. Hij heeft al vele klanten geholpen met afvallen, specifieke doelen te behalen en hij heeft vele klanten geholpen met blessures.

Ali staat heel graag voor jou klaar om je verder te helpen met jouw specifieke vragen. Ga eens het gesprek met hem aan en laat je enthousiast maken door zijn enorme passie!

Owen

Met zijn passie voor bewegen en verschillende sporten, zijn talent en zijn opleidingen helpt Owen heel graag jou verder in jouw doelstellingen. Owen is een trainer die zich goed kan aanpassen en mee kan bewegen in wat er voor jouw nodig is. En, als je bij hem traint, zal hij er alles aan doen om jou je doelstellingen te laten behalen. Hij staat bekend als super fanatiek en vriendelijk.

Bij owen kun je terecht voor kracht en conditie trainingen, hiit trainingen en vragen over afvallen.

Personal trainer Leiden
20231103-Par-pa-fotografie-DriftPowerSports-Stan-3309-1k.jpg

Stan

Stan is altijd bezig om het beste uit de ander te halen. Oprecht geïnteresseerd, open en sociaal. Zo omschrijven de meeste die hem kennen hem. Maar daarnaast heeft hij een enorme kennis en kunde op het gebied van technieken en methodieken. Stan helpt jou graag met zijn kennis naar het einddoel, of dat nu sterker worden is, afslanken of gewoon super fit worden.

Doe jij een proeftraining bij Stan?

Visie

Wat kun je verwachten?
De juiste personal trainer van Leiden

Sporten staat vaak parallel aan het dagelijks leven. Hoe jij omgaat met sport zegt vaak iets over het leven in het algemeen. Vaak zien wij dan ook een verandering die groter is dan alleen die paar kilo's minder.

Juist daarom vindt Drift Power Sports dat we met de nodige aandacht en passie jou moeten begeleiden bij het sporten. 

 

Wij houden ervan jou te verrassen. Veel van onze klanten staan versteld dat het sporten leuker is dan zij dachten. We passen de manier van bewegen aan jou aan, hebben aandacht voor jou persoonlijk en maken het bij ons in de gym altijd gezellig. Serieus en professioneel, en vriendelijk en hartelijk gaan bij ons hand in hand. 

Het eerste contact is altijd een leuk moment. We maken kennis met elkaar en doen een eerste training.

Wij bespreken met elkaar wat de mogelijkheden zijn en wat een goede manier is om nu eens echt dat sporten vol te houden.

 

We stellen de juiste personal trainer of personal trainster aan jou voor en daarna is het aan jou. Jij kiest of je ervoor wilt gaan. Zo niet, dan ben je later altijd nog welkom en hoef je geen naar gevoel te hebben.

Het belangrijkste is dat jij je fijn voelt bij ons! Altijd welkom, maar op jouw tijd. 

Ervaringen

Ervaringen

In de afgelopen jaren hebben wij met onze trainers vele mensen mogen verwelkomen. Met vrijwel iedereen hebben we nog contact of werken nog steeds aan zichzelf bij ons. Wij vinden kwaliteit enorm belangrijk, dat betekent dat wij niet stoppen voordat het doel behaald is. Wij durven te zeggen, voor ons is vrijwel alles mogelijk! 

​'Put your heart, mind, and soul into even your smallest acts. This is the secret of succes'

Onze klanten

'Wat waren we blij om onze sportmaatjes en trainers weer real-life te ontmoeten en samen buiten te trainen na de intelligente lockdown. Het DPS-familiegevoel bleek voor ons minstens zo belangrijk als het sporten zelf te zijn. We voelen ons er jonger, fitter en sterker door! We hebben dan ook nog geen dag spijt dat we ruim 4,5 jaar geleden, na een oproep op Facebook om kennis te komen maken met HIIT workout, hebben gereageerd en met Mitchel aan de slag zijn gegaan. Door zijn persoonlijke aanpak zijn we energieker dan ooit en denken we er niet aan hier ooit mee te stoppen. We gunnen iedereen zo'n sportieve uitdaging, het plezier en de gezelligheid. Kortom, DPS is een aanrader!'

- Petra & Alex

'Toen ik begon met sporten bij DPS was Mitch de enige trainer; kundig, professioneel, vriendelijk, enthousiast, iemand die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Nu jaren later is DPS groter geworden en zijn er trainers bijgekomen. De trainers zijn enthousiast, hebben plezier in hun werk en hebben onwijs veel kennis in huis. Ze halen zowel fysiek als mentaal het uiterste naar boven en zorgen dat je altijd met een voldaan gevoel (en rood hoofd) naar huis gaat.'

- Kelly van der Meij

20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-5870-1k
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6328-1k
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6407-1k
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6376-1k
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6378-1k
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6504-1k
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6360-1k
dps reclame
lisa 1 site
Achtergrond Mitch site
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6195-1k
steven
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6095-1k
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6413-1k
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6195-1k
steven
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6413-1k
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6393-1k
dps reclame
Photo 2
IMG_2003
IMG_3414
IMG_2005
IMG_2914
IMG_2613
IMG_1952
bottom of page