DRIFT POWER - PERSONAL COACHING

Het gevoel van ergens binnen komen en je meer dan welkom voelen. Je zelfs speciaal voelen en merken dat er oprechte aandacht voor jou is. Ergens binnen komen waar ruimte is en waar mensen met een positieve mind rondlopen. Dat is Drift Power Sports.

Ons team bestaat uit mensen met een enorme passie voor vitaliteit, fysiek en mentaal. In elk vakgebied hebben we gespecialiseerde coaches.

Wij hebben passie voor ons vak en het is veel meer dan alleen trainen. Wij helpen mensen gelukkiger en krachtiger te leven. Dat is onze missie en ons leven! Bij ons geen moeilijk gedoe, maar oprecht, eerlijk en met heel ons hart. Voor iedereen is plek en tijd. Altijd samen en altijd vooruit kijken.

 

Soms een schouder, soms een schop onder de kont. Bij ons maakt het uit wie je bent en kijken we naar de positieve kanten. We kunnen lief zijn maar ook netjes confronterend. Wij zijn je stok achter de deur en je steun als het even tegen zit. 

Vaak zien we na korte tijd al grote veranderingen. Kom het gerust eens vragen aan een van onze leden. Wij werken fysiek en mentaal met onze klanten. Onze specialisaties liggen in afslanken, conditionele trainingen, functioneel trainen, sportspecifiek trainen en mentale coaching!

Wij staan klaar om jou te ontvangen in onze privé gym.

 

 

  • Facebook
  • Vimeo Social Icon

Bezoek ons ook op facebook of bekijk onze video onze DPS!

de Trainers

De trainers van Drift Power Sports zijn allemaal gediplomeerd maar hebben ook allemaal de open houding die nodig is om mensen echt verder te helpen. Alle trainers hebben de nodige levenservaring. Ze hebben iets bijzonders meegemaakt en zijn er sterker bovenop gekomen. Sport en beweging loopt als een rode draad door het leven van onze trainers:

MITCH VAN DER DRIFT

Mitch van der Drift is de eigenaar van Drift Power Sports en leeft en ademt sport. Opgegroeid in een gezin waarbij sporten centraal stond. Constant aangemoedigd om in actie te zijn, het maximale uit het leven te halen. Na zijn HBO studie small business gespecialiseerd in de sportwereld. Is gediplomeerd fitnesscoach, function trainer en beweegcoach en heeft daarnaast veel certificaten behaald op het gebied van sport.

Daarnaast heeft hij een achtergrond in de mentale coaching. Opgeleid als en ervaring met mental coach, emotioneel lichaamswerk, NLP, transactionele analyse en systemisch werk.

 

Hij heeft de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen een vitaler bestaan op te bouwen. Uitgebreide kennis combineert hij met zijn onophoudelijke enthousiasme en zijn inzicht in de medemens.

Mitch is de lifestyle trainer binnen Drift Power Sports. Gespecialiseerd in mindset, fit worden en afslanken. . 

Mitch is hoofddocent aan de HBO opleiding beweegcoach van Sonnevelt opleidingen waar hij zijn kennis deelt en geeft regelmatig workshops en trainingen door het land. 

'Ik bied je nu deze unieke mogelijkheid. Sporten heeft alles in zich, sporten kan jou helpen jouw leven positief te veranderen.  Mij is het ook gelukt en ik barst van de kracht! Vanaf nu laat ik jou niet meer vallen, we doen het samen.  Geef mij het vertrouwen en ik zal het jou meer dan terug betalen!'

Ik ben meer dan trots op ons team en onze deur staat wagenwijd open als jij aan jezelf wilt werken!

Jorine Wieringa

Al vanaf jongs af aan met sport en gezondheid bezig. En wil dit graag met anderen delen, het heerlijke van sportieve en actieve levensstijl in goede balans. Wat begon als hobby heeft ze uit kunnen bouwen tot haar werk. Diverse opleidingen en eigen ervaring hebben Jorine een breed vlak aan kennis en vaardigheden gegeven. En ze blijf deze vergroten, want in de wereld van sport en voeding is er altijd ontwikkeling. 

Inmiddels is zij ruim 11 jaar aan het werk in deze vitaliteit branche, met veel plezier. 

Jorine verzorgt bij ons trainingen voor alle leeftijden, dus ook kinderen en ouderen zijn bij Jorine aan het goede adres. Bij Drift Power Sports organiseert zij personal trainingen en Hiit trainingen. 

Specialiteiten: Krachtsopbouw en of spieropbouw, trainen na blessures en Hiit trainingen. 

Josh milane

Sinds 2018 afgestudeerd, maar sinds 2017 al een betrouwbare coach in het DPS team. Josh is in 2016 begonnen als fitnessinstructeur en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als personal coach. Effectief en met plezier trainen is een must, beweging is namelijk niet zo maar een hobby, maar een lifestyle. Wat begint met lichamelijk hard maar gedoseerd trainen wordt afgesloten met rust en een luisterend oor. Samen timmeren aan de weg is namelijk dé manier om van A naar Z te komen. Al is Josh nog een jonge geest binnen het team, resultaat is het doel en dat zul je merken!
 

“Trainen en voeding is voor mij in de loop der jaren een lifestyle geworden, waar in mijn ogen ieder individu een balans in kan vinden. Er is geen beter gevoel dan een persoon zien veranderen in een sporter en samen doelen behalen, met nadruk op samen. Sporten gaat namelijk niet alleen maar om hard werken, maar ook om je ei kwijt kunnen en je ogen ergens anders op richten dan de dagelijkse sleur. Babystapjes is het sleutelwoord. Take a single step every day, and you will pass a mile before you know it.” 

ilker kurt

Een grote passie voor bewegen en gezondheid komt in alle vormen en maten. Ilker is al sinds zijn 16e bezig met training gezondheid en coaching, en probeert zijn doelgroepen continu te verbreden. Van kleuters in de gymles, tieners op het trainingsveld of volwassenen in onze trainingsruimte, van alle mensen valt wat te leren.

 

Buiten zijn trainings- en coach ervaringen is Ilker onze voedingsspecialist. Hij begeleidt onze klanten bij het behalen van hun doelen omtrent voeding en leefstijl. Hierbij zijn er maandelijkse check-ups waarbij de lichaamssamenstelling (gezien vetpercentage, spiermassa, BMI en nog veel meer) gemeten en bijgehouden wordt. Hieruit wordt er samen een gepersonaliseerd plan samengesteld om deze doelen ook daadwerkelijk te behalen.

Strevend naar progressie en duidelijke doelen, maar bovenal zelfzekerheid en een goed gevoel van binnen. 

 

‘’Een gezonde geest in een gezond lichaam.’’ 

Petra Blote

Ruime ervaring in de sport en de laatste jaren actief aan de slag om deze enorme passie over te brengen. Bij Petra krijg je discipline, kracht en een warm hart om jou te begeleiden. Petra staat altijd klaar voor een praatje maar nog veel meer voor een keiharde training. Zij zal jou tot het uiterste drijven en jou niet meer los laten voordat de doelen behaald zijn!

Bij DPS is Petra de trainer bij de BBB les.

Habtamu Franke

Habtamu leeft voor de sport, sporten en mensen naar hun doelen helpen is het liefst wat hij doet. Verder is het een persoon die ontzettend doelgericht werkt. Zeg hem wat je wilt bereiken en hij geeft jou zijn volle 100% aandacht welke jij nodig hebt om je doelen te kunnen realiseren. De energie waarmee hij jou training geeft zal jou zeker motiveren om door te zetten.

Hij wilt je graag laten zien dat sporten niet alleen fysiek is maar ook mentaal. Trainen is vallen en opstaan, het gaat niet altijd zoals jij wilt dat het gaat. Alleen jouw reacties op tegenslagen bepalen wel of jij je doelen gaat halen of er afstand van neemt, en in deze situaties weet hij je te motiveren om de draad weer op te pakken. Zelf heeft Habtamu zijn Sport en bewegen diploma behaald en daarnaast nog vele certificaten behaald gericht op personal training, voeding en coaching. Hij blijft zichzelf elke dag ontwikkelen om jullie nog meer van dienst te kunnen zijn.

 

Zeg mij wat je wilt en we zorgen samen voor het resultaat!

 

‘’ werk aan je dromen, dromen werkt niet’’

 
 

Trainingsaanbod

Drift Power Sports zet jou centraal en laat jou het middelpunt zijn. Onze trainers snappen als geen ander dat ieder individu iets anders bij ons komt halen en wij willen hier graag gehoor aan geven. Bij ons wordt er geluisterd naar jouw wensen, zonder hierbij voorbij te gaan aan onze visie. Wij geloven in de trainingen die wij op het programma hebben staan en hebben de afgelopen jaren ongelooflijke successen bereikt! 

Daarom hebben wij meerdere trainingen ontwikkeld waarbij efficiëntie, persoonlijkheid en sfeer een belangrijke rol spelen. Voor hulp bij de juiste trainingsvorm, neem contact op! 

3

2

Fysiek in vorm met

small group training

1

Fysiek in vorm met

Personal training

4

 

Wat kun je verwachten?

Sporten staat vaak parallel  aan het dagelijks leven. Hoe jij omgaat met sport zegt vaak iets over het leven in het algemeen. Vaak zien wij dan ook een verandering die groter is dan alleen die paar kilo's minder.

Juist daarom vindt Drift Power Sports dat we met de nodige aandacht en passie jou moeten begeleiden bij het sporten. 

 

Wij houden ervan jou te verrassen. Veel van onze klanten staan versteld dat het sporten leuker is dan zij dachten. We passen de manier van bewegen aan jou aan, hebben aandacht voor jou persoonlijk en maken het bij ons in de gym altijd gezellig. Serieus en professioneel, en vriendelijk en hartelijk gaan bij ons hand in hand. 

Het eerste contact is altijd een leuk moment. We maken kennis met elkaar en doen een eerste training.

Wij bespreken met elkaar wat de mogelijkheden zijn en wat een goede manier is om nu eens echt dat sporten vol te houden.

 

We stellen de juiste trainer of trainster aan jou voor en daarna is het aan jou. Jij kiest of je ervoor wilt gaan. Zo niet, dan ben je later altijd nog welkom en hoef je geen naar gevoel te hebben.

Het belangrijkste is dat jij je fijn voelt bij ons! Altijd welkom, maar op jouw tijd. 

Onze ervaring.

Afvallen

Prachtige trajecten waarbij we vele mensen hielpen om af te slanken. Mensen werden zelfverzekerder, gingen een aantal maten kleiner en voelden zich vele malen fitter. De eerste verandering is vaak snel te zien! Neem contact op om ook een traject in te gaan waarbij je jouw afslank doel behaald. 

Lifestyle

Vele van ons hebben een lifestyle aangemeten die ingericht is op presteren, actie en zorgen voor een ander. Wij vergeten voor onszelf te zorgen. Wij maken jou en jouw gezondheid en geluk weer prioriteit nummer 1. We kijken samen naar de veranderingen die jij kan maken in lifestyle. Natuurlijk bekronen we dat met actieve trainingen.  

Stress

Veel van onze klanten komen bij ons trainen om het stresslevel te laten zakken. Soms is dit tijdens of na een burn out, soms al in de aanloop. Soms gewoon omdat mensen al een tijd niet lekker in hun vel zitten en niet het maximale uit het leven halen. Door de trainingen en onze open gesprekken werken we aan het stresslevel en aan gewoontes die jouw wellicht niet meer helpen. Onze coaches zijn gespecialiseerd in stress door de opleidingen die zij gevolgd hebben en de ervaring die zij in het werkveld hebben.

 

Coaching mentaal

Wij bieden regelmatig alleen coaching aan. Met elkaar in gesprek en op zoek naar de bron van jouw geluk. We kijken naar het heden en naar het verleden en maken een plan om weer optimaal te kunnen genieten. 

 
IMG_2003
IMG_2005
IMG_2077
IMG_3427
IMG_3414
IMG_3099
IMG_3090
IMG_3035
IMG_2914
IMG_2686
IMG_2789
IMG_2613
IMG_1952
IMG_0896
IMG_1235
IMG_1860
IMG_0538
Drift Power Sports
Contact

Coaching en training op maat

Heeft u interesse in ons trainingsaanbod of heeft u vragen/opmerkingen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen of appen naar 06 24 64 52 59.

Als u twijfelt, bel gerust!

Ook een email sturen mag naar info@driftpowersports.nl

Ons privé gym is te bezoeken op de Rooseveltstraat 8A1, te Leiden, in het pand van sportcentrum Ramdas.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
 

© 2018 by Emmely Pardon, nomercy-media.com