top of page
Personal Training
20210705-Par-pa-Fotografie-DriftPowerSports-6347-1k_edited.jpg

COACHING
INDIVIDUEN

Leer jezelf een nieuwe weg

Een  unieke reis van Mentale en Fysieke ontwikkeling

Meer ontspanning, meer daadkracht, meer inzicht, meer geluk en dus meer vitaliteit. Zomaar wat mogelijke persoonlijke doelstellingen. Maar wanneer ga je daadwerkelijke actie ondernemen om deze doelen te bewerkstelligen?

De training

Onze trajecten bestaan grofweg uit 3 hoofdonderdelen waarin we elke keer weer een deel van onszelf ontdekken en waarin we wellicht steeds enthousiaster worden op zoek naar een nieuwe weg om ons einddoel te behalen: Geluk en Vitaliteit. 

Inzicht 

Jarenlang herhalen we dezelfde patronen in ons leven. Jarenlang maken we onbewust en soms bewust dezelfde keuzes. We doen wellicht andere dingen maar de onderliggende keuzelaag is hetzelfde. Vaak hebben we hier hele goede redenen voor, alleen vandaag de dag kost het meer dan dat het oplevert! We willen wel veranderen. Samen kijken we naar de onderliggende laag, die prachtige en pijnlijke laag waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Aandacht en respect voor alle keuzes die al gemaakt zijn is hier onze werkwijze. 

Loslaten

Als we eenmaal die patronen hebben ontdekt gaan we samen oefenen om die patronen soms los te laten. Verandering begint bij loslaten en als we bereid zijn de handen te openen kunnen we daadwerkelijk pas ruimte maken voor nieuwe patronen. Dit is een hele spannende, mooie reis!

Vastpakken

Nu wordt het tijd om samen nieuwe patronen en wegen te gaan ontdekken en dat we die gaan uit proberen. We gaan kijken wat dit jou oplevert! De kracht die in een ieder zit om dingen anders te doen is een van de sterkte en mooiste krachten om te gebruiken. Hier leggen we de nieuwe patronen ook aan ankers zodat ze niet snel zullen vervliegen maar je echt gebruik maakt van jouw krachten op de lange termijn. 

Mentale coaching, hoe werkt dat?

We beginnen coaching altijd met een kennismaking. Een kennismaking staat in het teken van jou. We kijken wat je graag zou willen bereiken en hoe de

situatie nu is. We maken samen afspraken om een veilige sfeer te creëren. We spreken bijvoorbeeld af dat alle inhoud van de gesprekken vertrouwelijk is. En we spreken af dat jij zelf de verantwoordelijkheid hebt voor jouw leven en jouw verandering.

Daarna doe ik een voorstel voor het traject. Soms zijn het alleen gesprekken, maar veel vaker komen er veel oefeningen aan te pas zodat je patronen en gedragingen zelf ervaart en kunt oefenen.

Overigens, ik kan mij zo goed voorstellen hoe spannend het kan zijn om het over jezelf te gaan hebben. Wees gerust, want vaak kun je het ook ervaren en zijn er weinig woorden nodig.

Even voorstellen...​

Mijn naam is Mitch van der Drift en ik ben 31 jaar geleden geboren in Leiden. Mijn missie is mensen te raken op een diepere laag en hier de verandering in te zetten op een vitaler, gelukkiger leven.

 

Ik geef hier vorm aan door mijn twee bedrijven, Drift Power Sports en Op Drift coaching. Ik richt mij hiermee op personal coaching door middel van beweging. Door de fysieke bewegingen te koppelen aan de mentale bewegingen van mensen wordt een schouwspel gecreëerd waarin klanten inzichten op doen hoe zij zich door het dagelijks leven bewegen door middel van vastgelegde patronen.

Ontwikkeling is een levenslang proces. Ik ga geen mooi weer spelen. Het leven geeft ons uitdagingen. Ook ik heb de nodige uitdagingen gehad. De zoektocht naar beter, gelukkiger, minder stress...Het blijft er altijd. En met het omarmen hiervan kom ik elke keer een stap verder. Ik hou van samen, ik hou van zoeken en overwinnen. Ik hou van verrassen en verwondering. Elke keer weer opnieuw.

20180925-Par-pa-fotografie-Drift-Powersp
bottom of page