top of page

Workshop power vitaliteit, schrijf je nu in! ( 2 Dagdelen)

Ben jij vaak moe, zit je niet lekker in je vel, lukt het niet om die verandering op voedingsgebied aan te gaan of lukt het sporten niet?


Hoe zou het zijn als we ons vaker energiek zouden voelen, meer ontspanning zouden ervaren en om kunnen gaan met tegenslagen.

Kortom, ons een gelukkig en sterk mens voelen!


In mijn theorie zijn 4 onderdelen van groot belang:

Voeding, beweging, inspanning/ontspanning en vooral mindset!


In deze interactieve workshops ontdek je waarom jij de dingen doet zoals je ze doet en ook hoe je het positief kunt beïnvloeden.

Ik laat je echt ontdekken hoe je een blijvende positieve verandering kunt maken op deze vier gebieden.

Aan het eind heb je een plan voor jezelf hoe je jezelf top fit gaat voelen!


Ik ben trainer en coach bij Drift Power Sports maar ook voor grote organisaties. Mijn ervaring zit de afgelopen jaren in de koppeling tussen lichaam en geest.

Ik heb echt ontzettend veel zin om met een enthousiaste groep mensen een verandering in jouw leven teweeg te brengen!


Datum: Vrijdag 27 augustus 18.00-21.00

Vrijdag 3 september 18.00-21.00

Investering: 149,-


Schrijf je nu in via info@driftpowersports.nl en verzeker jezelf van je plaats: Max 14 deelnemers!


Vitaliteit is iets waar we allemaal naar zoeken. Maar wat is het nu precies? Voor de een is het een gevoel van fitheid en energie, voor de ander het gezond blijven en geen ziekte krijgen. Voor weer een ander gaat het over zoveel mogelijk uit het leven halen. Dat is het mooie van vitaliteit, je kunt er je eigen vorm aan geven. En juist daarom richt ik mijn aanpak niet op de tips die iedereen kent, zoals beweeg voldoende en eet gezond, maar ga ik uit van de persoon op zich. Tijdens de workshop ontdek je voor jezelf hoe vitaliteit er voor jou uit ziet en hoe je dat kunt bereiken. We kijken vooral naar: Wat levert jou en wat kost jou energie!


Vitaliteit loopt als een rode draad door mijn eigen leven. Ik was het regelmatig kwijt en vond het meer terug. Ik heb heel veel onderzoek gedaan naar vitaliteit en verschillende opleidingen mogen doen in de wereld van mindset, training en voeding.


Stuur ons nu een bericht via info@driftpowersports of via 0624645259 om je in te schrijven voor deze workshop!


Comments


bottom of page